CleanCalculator

CleanCalculator er et Tilbuds- og beregningssystem som startede med de første løsninger i 2004!

Oprindeligt var beregningsmodeller med bilag programmeret og vedligeholdt i excel.

Systemet er gennem årene løbende blevet kraftig udviklet og udbygget med nye funktioner i et nært samarbejde med vore kunder.

Stigende krav om bedre funktionalitet og brugervenlighed, samt ikke mindst vor mulighed for at rådgive i forbindelse med en given opgave har medført, at vi nu kan præsentere en færdigintegreret webbaseret løsning

Hvad kan CleanCalculator gøre for dig og din rengøringsvirksomhed?
Systemet kan først og fremmest give jer en professionel og målrettet tilbudsgivning på alle normale opgaver, store som små – vel og mærke med et absolut minimalt forbrug af ressourcer på den enkelte opgave.

Systemet er unikt i forhold til alle andre systemer på markedet både hvad angår brugervenlighed, fleksibilitet og individuelle tilpasningsmuligheder – hertil kommer ikke mindst at man efter endt beregning af en opgave automatisk får udskrevet tilbudsbrev, lokalefortegnelser, kontrakt og rengøringsbeskrivelser!

Da systemet er blevet webbaseret, kan vi herfra efter behov meget hurtigt rådgive/hjælpe omkring en konkret opgave, da vi umiddelbart har mulighed for at koble os på opgaven on-line.

Ved oprettelse af jeres virksomhed i CleanCalculator sker indledningsvis følgende:

 

Beregning og tilbudsgivning i CleanCalculator:

(Specielle bemærkninger kan naturligvis tilføjes efter behov!)

 

Med CleanCalculator har du alle fakta om tilbud og kundedata samlet ét sted og kan arbejde hvor som helst, blot du har adgang til internettet – du kan også udnytte mulighederne for at præsentere en tilbudsgivning elektronisk direkte ude ved kunden.

 

Se vore præsentationsvideoer og prøv systemet gratis i 14 dage 


Vi anbefaler:

CleanManager.dk til til styring og planlægning af rengøringsopgaver.

Besøg CleanManager.dk og prøv systemet gratis i 14 dage. 

Copyright © 2019· CleanCalculator · Muslingevej 41 DK-8250 EGÅ · CVR.: 34 22 92 60 · mobil: 40 40 38 90 · e-mail: info@cleancalculator.com


Qvik-IT - IT-Support og Webløsninger